Internet predstavlja neverovatnu priliku da vaš hotel pronadju gosti, ali znamo da to ponekad traži dosta posla. Koji su kanali marketinga i prodaje najbolji za Vaš hotel? Kako povećati prodaju?

 

Vođeni smo uverenjem da svi hoteli treba da imaju pristup najboljoj tehnologiji.

 

Naši sajtovi za hotele dizajnirani su tako da budu jednostavni za upotrebu, tako da vam ne trebaju ekspertske IT veštine ili veliki marketinški budžeti da biste se takmičili u današnjem sve zahtevnijem svetu.

 

Podrazumeva se da vam možemo napraviti odličan sajt za vaš hotel!

 

Ali ne radi se samo o tome da web sajt izgleda dobro – sajt ​​takođe mora biti funkcionaln! Mi kombinujemo funkcionalnost sa odličnim dizajnom – tako da vaš sajt odlično funkcioniše a i odlično izgleda.

 

U cenu je uklučena i osnovna SEO optimizacija. Takođe možemo da integrišemo sisteme online rezervacija trećih strana bez dodatnih troškova.

Upečatljiv dizajn, prekrasne slike, besprekorna funkcionalnost: to je ono što svi želimo na web sajtu. I naći ćete stotine web aencija koje to mogu uraditi. Ali uspešan sajt za hotel mora imati mnogo više od toga da samo izgleda sjajno. Treba se dizajnirati tako da se pažnja posveti na unikatan identitet vašeg hotela, vaše konkurentske prednosti i vaše dugoročne marketinške ciljeve. Ono što je najvažnije, treba ga optimizovati kako bi se povećale konverzije i povećale direktne rezervacije.

Sveobuhvatno i kreativno digitalno rešenje za web sajt hotela

Smatramo da je web sajt vašeg hotela srž vašeg poslovanja, kao i internet marketing. Nudimo kreativan dizajn hotelskih web sajtova sa razumevanjem arhitekture, navigacije, konverzije i korisničkog iskustva. Izrađujemo kompletno digitalno rešenje za web stranicu hotela. Svaki web sajt je dinamičan, lak za navigaciju i ima kvalitetne karakteristike poput dobrog dizajna i sadržaja. Verujemo u izgradnju dugoročnih odnosa sa našim klijentima, tako da ih vidimo kao naše partnere, a ne kao kupce.