Zašto koristiti Shopify platformu za e-trgovinu?

Shopify je odlična platforma za e-trgovinu za kompanije svih vrsta i veličina. To je platforma usmerena na trgovce, koja osigurava da ispunjava različite potrebe poslovanja. To je takođe jedna od retkih platformi za e-trgovinu koja je zaista fleksibilna s vrlo prilagodljivim i prilagodljivim temama, kompletnim alatima i resursima.

 

Sa preko 600.000 preduzeća pod svojim kormilom, Shopify nije samo dobar izbor – on je i najbolji izbor. Global dizajn je agencija sa 18 godina iskustva u web dizajnu i razvoju. Imamo odlične rezultate u pružanju prilagođenih rešenja za dizajn i razvoj web sajtova, uključujući pružanje Shopify usluga.

Izrada Shopify prodavnice

Prednosti Shopify platforme za e-trgovinu?

Shopify ima mnogo alata i resursa u ponudi. Ali ako nemate celi tim posvećen razvoju, prilagođavanju i održavanju vašeg Shopify sajta, gotovo je nemoguće to učiniti sam. Treba će vam stručnjaci – tim stručnjaka koji vam može pomoći da maksimalno iskoristite ono što Shopify nudi.

Evo nekih od prednosti platforme:

  • Povoljna
  • Sve-u-jednoj platformi za e-trgovinu
  • Preko 1500 marketinških aplikacija koje možete integrisati na svoju web sajt
  • Sigurna
  • Uključen web hosting
  • Odlična korisnička podrška 24/7

Posvećen tim stručnjaka

Tim će raditi s vama na svakom koraku od planiranja projekta do zvaničnog pokretanja vaše web prodavnice. Dizajneri, programeri i marketinški stručnjaci Global dizajna oživljavaju vaš web sajt.

Izrada prilagođenih tema

Postoje gotove teme u shopify platformi, ali da li zaista želite gotovu temu? Global dizajn će izraditi prilagođene responsivne teme.

Shopify održavanje internet prodavnice

Naši iskusni IT programeri dostupni su za rešavanje svih zahteva ili problema. Mi ćemo se baviti svim potrebnim vrstama održavanja, ažuriranjima ili bilo kakvim problemima podrške.