Web dizajn

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Izrada sajtova obuhvata kreiranje grafičkog dizajna za budući izgled web prezentacije u koji spadaju odabir boja prema logotipnom rešenju, odabir boja za najbolji prikaz samog teksta, njegove čitljivosti i prikaz samog sadržaja web sajta.

Imati svoj web sajt je sasvim normalna stvar i potreba savremenog preduzimljivog čoveka, a ne luksuz. Saznajte cenu izrade sajta tako što ćete popuniti formular za besplatnu procenu vrednosti izrade sajta. Odgovorićemo Vam sa našom ponudom u najkraćem roku.


Optimizacija sajta

Optimizacija sajta za pretraživače je kompleksan proces prilagođavanja sadržaja i koncepta izrade sajta za internet pretraživače, kao što su Google, Yahoo, Krstarica i mnogi drugi.

Cilj ovakve optimizacije web sajta je generisanje većeg broja poseta sa internet pretraživača. Ako uzmemo u obzir da najveći deo poseta jednom web sajtu dolazi upravo sa pretraživača, postaje jasno koliko je optimizacija neophodna.


Internet prodavnica

Danas web prodavnice i udeo Internet prodaje je u velikom porastu, i internet prodavnica je nužnost svake kompanije i može značiti prekretnicu u Vašem poslovanju.

Prednosti online kupovine su: dostupnost 24 sata, izbor različitih proizvoda na jednom mestu, kućna dostava, plaćanje putem kreditne kartice ili pouzećem.


Internet marketing

Internet marketing predstavlja skup strategija i tehnika koje koriste internet kao kanal poslovne komunikacije za podrsku ostvarivanja generalnih merketinskih ciljeva organizacija ili preduzeća


Izrada sajta za nekretnine

Web sajt za oglašavanje i prodaju nekretnina namenjen je za:
agencije za posredovanje u prometu nekretnina, građevinske firme, agencije za iznajmljivanje apartmana i drugih turističkih sadržaja.