Izrada mobilnih aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija

Razvijamo i implementiramo prilagođene mobilne aplikacije, pružajući rešenja za male, srednje i velike kompanije iz različitih industrija. Napravili smo desetine aplikacija visokog profila za iOS i Android tokom poslednjih godina.

Naš proces izrada mobilnih aplikacija obuhvata kompletan životni ciklus razvoja softvera, od analize poslovnih zahteva, do definisanja i dizajna aplikacije, testiranja, implementacije i podrške.

izrada mobilnih aplikacija

Izrada IOS aplikacija

iPhone i iPad aplikacije ne smeju nedostajati ni u jednoj mobilnoj strategiji. Naš tim ima dobro zaokružen proces za kreiranje izuzetnih iOS aplikacija. Kombinujemo dizajn, stabilnost i sigurnost kako bismo osigurali da vaš brend stvara jedinstvena mobilna iskustva.

Izrada iOS aplikacija je proces stvaranja mobilnih aplikacija koje su kompatibilne sa Apple-ovim operativnim sistemom iOS. Ovaj proces uključuje različite korake, uključujući definisanje ciljeva aplikacije, istraživanje tržišta, dizajniranje korisničkog interfejsa, programiranje i testiranje. Razvoj aplikacija za iOS se obično vrši korišćenjem programskog jezika Swift i razvojnih alata poput Xcode-a, Apple-ove integrisane razvojne sredine.

Izrada Android aplikacija

Android je vodeći svetski mobilni operativni sistem. Imamo dokazanu stručnost u razvoju Android aplikacija koje osiguravaju usluge s dodanom vrednošću vašem poslovanju.

Izrada Android aplikacija je proces stvaranja softvera koji se može pokretati na Android uređajima, kao što su pametni telefoni, tableti i televizori. Aplikacije mogu biti bilo koje vrste, od igara i društvenih mreža do poslovnih aplikacija i edukativnih sadržaja.

Vaše ideje pretvaramo u uspešne mobilne aplikacije

Upotreba mobilnih uređaja, uključujući tablete i pametne telefone, eksplodirala je tokom poslednje decenije. Potrošači provode u proseku više od 3 sata dnevno na svojim mobilnim uređajima. Ovo kompanijama nudi sjajnu priliku da transformišu svoje poslovanje koristeći pristup mobilnim aplikacijama. Prilagođene mobilne aplikacije omogućavaju kompanijama da poboljšaju angažman korisnika i razviju nove kanale prihoda.

Izrada mobilnih aplikacija može biti veliki poduhvat za svaku kompaniju. Tokom protekle decenije, Global dizajn  je kreirao iOS i Android mobilne aplikacije za kompanije širom Evrope. Imamo stručnost u kreiranju mobilnih aplikacija za industriju nekretnina, financija, zdravstva, farmacije, maloprodaje, industrijskog inženjeringa, transporta, zabave i obrazovanja. Nudimo razvoj aplikacija u punom životnom ciklusu koji vam pomaže u celom procesu razvoja mobilnih aplikacija. Pomoći ćemo vam da kreirate strategiju mobilnosti preduzeća i voditi vas od dizajna i programiranja aplikacije do njenog pokretanja. Naša agencija za aplikacije pomoći će da vašu ideju o aplikaciji pretvorite u priču o uspehu.

Usluge izrada mobilnih aplikacija za razne platforme

Naši programeri mobilnih aplikacija imaju više od deset godina iskustva u izgradnji rješenja koja zadovoljavaju potrebe tržišta, osnažuju identitet brenda kompanija i podstiču rast i širenje poslovanja.

figure
figure

Izrada mobilnih aplikacija

Naši programeri mobilnih aplikacija mogu napraviti visokokvalitetne izvorne aplikacije za Android i iOS sisteme usklađene s vašim poslovnim i sigurnosnim zahtjevima.

figure
figure

Hibridni razvoj

Višeplatformske aplikacije koje mogu raditi u različitim okruženjima zahvaljujući jedinstvenoj mešavini prirodnih tehnologija i tehnologija web aplikacija.

Naše prednosti

  • Ogromna ušteda vremena i novca bez kompromisa po pitanju kvaliteta
  • Aplikacije vrhunskog kvaliteta dizajnirane da zadovolje vaše zahteve
  • Tehnička sposobnost i infrastruktura za pružanje usluga gotovo svim vrstama mobilnih aplikacija
  • Bogato iskustvo mobilnog korisnika razvijeno tokom godina implementacije
  • Inovativne web usluge za razvoj mobilnih aplikacija koje stvaraju potpuno nove poslovne modele i korisnička iskustva za sve
  • Rešenja za mobilnost koja naglašava transformaciju poslovanja i brzinu do tržišta
figure
figure

Strategija

Vaša mobilna aplikacija ne bi trebala biti samo manja verzija vaše desktop stranice. U Globaldizajnu ćemo vam pomoći da se snađete u jedinstvenim zahtevima mobilnog marketinga.

figure
figure

Dizajn i razvoj

Mobilne aplikacije moraju puno komunicirati u malom prostoru. Uz našu stručnost, možemo pomoći vašem brendu da ima privlačnu mobilnu prisutnost vođenu rezultatima.

figure
figure

Push obavještenja

Većina korisnika će zaboraviti da koristite aplikaciju ako ne postoje push obaveštenja. Konfigurisaćemo ih da izgledaju sjajno i pokrenu rezultate, kao i razviti strategiju za povećanje ukupnog angažmana.

figure
figure

Integracija

Potrošači očekuju da njihove aplikacije rade zajedno, tako da integrišemo aplikacije trećih strana kako bismo vašu aplikaciju učinili kohezivnim delom digitalnog ekosistema vaših korisnika.

mobilne aplikacije

Razvoj Android aplikacija – Često postavljana pitanja

Otklonite svoje nedoumice pre nego što nam se obratite za razvoj Android aplikacija. U nastavku ćemo se pozabaviti nekim od uobičajenih pitanja za razvoj Android aplikacija. Slobodno nas kontaktirajte.

U Global dizajnu nudimo prilagođene cene tako da možete platiti upravo ono što želite. Jednostavno nam pošaljite zahtev kako biste dobili besplatnu ponudu.

Da, aplikacije će u potpunosti podržavati sve najnovije Android uređaje i verzije.

 

Nakon što primimo vaš zahtev, naš tim će analizirati i dati vam procenjeni vremenski okvir. Osiguravamo brzu izradu mobilne aplikacije bez ugrožavanja kvalitete aplikacije.

Da, dajemo autorska prava ili licencna prava za prilagođene kodove koje napišemo za vaš projekat. Održavamo transparentnost u pogledu prava intelektualnog vlasništva.

Osim razvoja i implementacije aplikacije, optimizujemo je za Google Play Store i nudimo usluge digitalnog marketinga. Na taj način vaša aplikacija može povećati vidljivost, svest o brendu.

Dobra mobilna aplikacija je nenatrpana, jednostavna za korištenje i usmerena je na postizanje rezultata. U Koristimo našu stručnost u dizajnu i razvoju kako bismo vam pružili moćnu aplikaciju gde će vaša publika uživati ​​u njenom korištenju.

Trebate vam mobilna aplikacija?

Dozvolite nam da vam pomognemo!