Izrada mobilnih aplikacija

Razvijamo i implementiramo prilagođene mobilne aplikacije, pružajući rješenja za male, srednje i velike kompanije iz različitih industrija. Napravili smo desetine aplikacija visokog profila za iOS i Android tokom poslednjih godina.

Naš proces razvoja mobilnih aplikacija obuhvata kompletan životni ciklus razvoja softvera, od analize poslovnih zahteva, do definisanja i dizajna aplikacije, testiranja, implementacije i podrške.

Razvoj IOS aplikacija

iPhone i iPad aplikacije ne smeju nedostajati ni u jednoj mobilnoj strategiji. Naš tim ima dobro zaokružen proces za kreiranje izuzetnih iOS aplikacija. Kombinujemo dizajn, stabilnost i sigurnost kako bismo osigurali da vaš brend stvara jedinstvena mobilna iskustva.

 

Razvoj Android aplikacija

Android je vodeći svetski mobilni operativni sistem. Imamo dokazanu stručnost u razvoju Android aplikacija koje osiguravaju usluge s dodanom vrednošću vašem poslovanju.

Vaše ideje pretvaramo u uspešne mobilne aplikacije

Upotreba mobilnih uređaja, uključujući tablete i pametne telefone, eksplodirala je tokom poslednje decenije. Potrošači provode u proseku više od 3 sata dnevno na svojim mobilnim uređajima. Ovo kompanijama nudi sjajnu priliku da transformišu svoje poslovanje koristeći pristup mobilnim aplikacijama. Prilagođene mobilne aplikacije omogućavaju kompanijama da poboljšaju angažman korisnika i razviju nove kanale prihoda.

Izrada mobilnih aplikacija može biti veliki poduhvat za svaku kompaniju. Tokom protekle decenije, Global dizajn  je kreirao iOS i Android mobilne aplikacije za kompanije širom Evrope. Imamo stručnost u kreiranju mobilnih aplikacija za industriju nekretnina, financija, zdravstva, farmacije, maloprodaje, industrijskog inženjeringa, transporta, zabave i obrazovanja. Nudimo razvoj aplikacija u punom životnom ciklusu koji vam pomaže u celom procesu razvoja mobilnih aplikacija. Pomoći ćemo vam da kreirate strategiju mobilnosti preduzeća i voditi vas od dizajna i programiranja aplikacije do njenog pokretanja. Naša agencija za aplikacije pomoći će da vašu ideju o aplikaciji pretvorite u priču o uspehu.

Usluge izrada mobilnih aplikacija za razne platforme

Naši programeri mobilnih aplikacija imaju više od deset godina iskustva u izgradnji rješenja koja zadovoljavaju potrebe tržišta, osnažuju identitet brenda kompanija i podstiču rast i širenje poslovanja.

Izrada mobilnih aplikacija

Naši programeri mobilnih aplikacija mogu napraviti visokokvalitetne izvorne aplikacije za Android i iOS sisteme usklađene s vašim poslovnim i sigurnosnim zahtjevima.

Hibridni razvoj mobilnih aplikacija

Višeplatformske aplikacije koje mogu raditi u različitim okruženjima zahvaljujući jedinstvenoj mešavini prirodnih tehnologija i tehnologija web aplikacija.