Profesionalne SEO usluge koje daju rezultate
Globaldizajn je SEO agencija koja se fokusira na uspešno poslovanje koristeći internet marketing. Bilo da želite da povećate konverzije ili  saobraćaj na vašoj veb lokaciji ili oboje, mi možemo pomoći da napravite SEO kampanju koja vam može pomoći da postignete svoje ciljeve.

 

Optimizacija sajta ili SEO optimizaciaja sajta (Search engine optimization) je složeni proces čiji je cilj postizanje što boljeg rangiranja kod Internet pretraživača kao što je Google, Yahoo i dr.

 

Zašto mom web sajtu treba SEO optimizacija?

 

Većina web prometa dolazi sa glavnih komercijalnih pretrazivača – Google, Bing i Yahoo. Pretrazivači su primarni način pretrage za većinu korisnika Interneta. Pretrazivači su jedinstveni u tome jer nude ciljani promet.
Upiti za pretragu, reči koje korisnici koriste u pretrazi nose izuzetnu vrednost. Iskustvo je pokazalo da pretrazivači mogu napraviti veliki uspeh nekoj kompaniji. Ciljani posetioci web sajta mogu pružiti publicitet, prihod i izloženost kao nijedan drugi kanal marketinga. Ulaganje u SEO, da li kroz vreme ili finansije, mogu imati ogromnu stopu povrata u odnosu na druge vrste marketinga i promocija.

 

 

Zašto pretrazivači ne mogu razumeti moje web stranice bez SEO optimizacije?

 

Pretrazivači su pametni, ali je njima još uvijek potrebna pomoć. Oni uvek rade na poboljšavanju svoje tehnologije za indeksiranje weba da vrate bolje rezultate korisnicima. Međutim, postoji ograničenje kako pretrazivači rade. Dok ispravni SEO može doneti na hiljade posetilaca, loši potezi mogu sakriti Vaše stranice duboko u rezultatima pretraživanja gdje je vidljivost minimalna.
Internet postaje sve konkuretniji, i one kompanije koje su uradile SEO optimizaciju će imati odlučujuću prednost.

 

Usluge optimizacije sajta:

 

Osnovna optimizacija sajta i prijavljivanje na pretraživače je besplatna za svaki uradjeni sajt.
Napredna optimizacija sajta za pretraživače, radi se u dogovoru sa klijentom i cena se određuje za svaki sajt posebno.
Održavanje optimizovanosti Vašeg sajta, usluga se naplaćuje mesečno. Ona podrazumeva redovno praćenje sajta po zadatim ključnim rečima.

 

Optimizacija Web stranica ili Google Adwords?

 

U čemu je dakle razlika izmedu ove dve metode?

 

Optimizacija Web sajta ima za cilj postizanje što boljeg ranga na pretraživačima uopšteno. Dakle, ne samo Googla. S druge strane, plaćeni oglas na Googlu (Google AdWords), pojavit će se samo na Googlu, ne i na drugim pretraživačima. Kvalitetna optimizacija Web sajta ima  za cilj bolji rang kod pretraživanja na dalji rok bez izdvajanja dodatnih finansija, dok ćete Google AdWords plaćati po svakom kliku.

 

Rezultati kod SEO optimizacije vidljivi su nakon određenog perioda, dok su rezultati Google AdWords-a vidljivi praktično odmah. Tačne rezultate optimizacije sajta ne može niko predvideti, iz nekoliko razloga, a jedan od njih je i činjenica da Google s vremena na vreme menja parametre po kojima vrši rangiranje. Nasuprot tome, rezultati Google AdWordsa mogu biti dosta precizno planirani.

 

Kao što se vidi i jedan i drugi način imaju svoje prednosti i nedostatke. Mi vršimo SEO optimizaciju web sajta ali i pomažemo Vam kod Google AdWordsa.

 

Ispravljamo svaki problem na web lokaciji koji može uticati na indeksiranje, rangiranje i korisničko iskustvo korisnika. Strukturu web sajta, neispravne linkove i slike, duplikat sadržaja, loša upotrebljivost na mobilnim telefonima, preusmeravanja, problemi sa unutrašnjim povezivanjem, teške stranice i skripte, V3C greške provere kvaliteta sajta, loš sadržaj .

 

Seo optimizacija uključuje:

  • Izrada celokupne strategije ključnih reči
  • Dobro strukturiranje web stranice (odvajanje dizajna i sadržaja, korištenje ispravnih HTML elemenata)
  • Savetovanje za izradu kvalitetnog sadržaja
  • Osnovna “on-pageoptimizacija za Google i Bing
  • Integracija Google SiteMap-a, Google Analyticsa i pračenje statistike
  • Savetovanje za “off-page” SEO (linkovanje na druge sajtove, prijave na portale)