Globaldizajn, agencija za web dizajn i internet marketing, više od 15 godina se uspešno bavi web dizajnom i u mogućnosti je da uradi veoma zahtevne internet sajtove. Naše opredeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima. Naše web dizajn usluge su: izrada sajtova, web portala, optimizacija sajtova, internet marketing, održavanje sajtova idr.

Vrlo bitna činjenica za klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ne morate lutati od jedne web dizajn firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetan sajt.

Odaberite naše usluge web dizajna i možete računati na 100 posto transparentnost. Od naših personaliziranih ponuda do naših početnih dizajna, naš tim pruža vašoj kompaniji potpuni pristup našim cenama i strategijama web dizajna.

Web dizajn usluge

 
web dizajn

Web dizajn

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Izrada sajtova obuhvata kreiranje grafičkog dizajna za budući izgled web prezentacije u koji spadaju odabir boja prema logotipnom rešenju, odabir boja za najbolji prikaz samog teksta, njegove čitljivosti i prikaz samog sadržaja web sajta.

Imati svoj web sajt je sasvim normalna stvar i potreba savremenog preduzimljivog čoveka, a ne luksuz. Saznajte cenu izrade sajta tako što ćete popuniti formular za besplatnu procenu vrednosti izrade sajta. Odgovorićemo Vam sa našom ponudom u najkraćem roku.

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta za pretraživače je kompleksan proces prilagođavanja sadržaja i koncepta izrade sajta za internet pretraživače, kao što su Google, Yahoo, Krstarica i mnogi drugi.

Cilj ovakve optimizacije web sajta je generisanje većeg broja poseta sa internet pretraživača. Ako uzmemo u obzir da najveći deo poseta jednom web sajtu dolazi upravo sa pretraživača, postaje jasno koliko je optimizacija neophodna.

 

Flash i multimedija

Multimediji ili multimedija je sadržaj koji upotrebljava kombinaciju različitih oblika sadržaja. Stoga se razlikuju od medija koji upotrebljavaju samo rudimentarne kompjuterske prikaze kao npr. isključivo tekstove ili tradicionalne oblike štampanog ili ručno proizvedenog materijala.

Multimediji uključuju kombinaciju teksta, zvuka, statičnih slika, animacije, videa ili interaktivnih oblika sadržaja.

Internet marketing

Internet marketing predstavlja skup strategija i tehnika koje koriste internet kao kanal poslovne komunikacije za podršku ostvarivanja generalnih marketinških ciljeva organizacije ili preduzeća.

Internet marketing koristi direktan pristup u plasiranju informacija neprestano osluškujući reakciju okruženja.

 

Izrada facebook profila

Ako želite da se kvalitetno predstavite i na najvećoj društvenoj mreži Facebooku… ako za to nemate vremena, volje ili znanja – obratite se nama.

Za Vas ćemo: Otvoriti Facebook stranicu ili grupu, prilagoditi navigaciju u Facebook stranici vašim potrebama. Dopunjavat ih novim informacijama idr.

Izrada twitter profila

Twitter, za razliku od Facebooka, ne ograničava prikazivanje vaših objava, pa su one vidljive svima koji vas prate, bez potrebe za dodatnim plaćanjem. Međutim, da bi se izazvala reakcija, potrebno je kreirati kvalitetne poruke, jer vam je na ovoj društvenoj mreži na raspologanju svega 140 karaktera za pisanje jednog tvita.

Zatražite ponudu za neku od naših web usluga!Naruči