Web dizajn usluge

Globaldizajn, agencija za web dizajn i internet marketing, više od 20 godina se uspešno bavi web dizajnom i u mogućnosti je da uradi veoma zahtevne internet sajtove. Naše opredeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima. Naše web dizajn usluge su: izrada sajtova, web portala, optimizacija sajtova, internet marketing, održavanje sajtova idr.

Vrlo bitna činjenica za klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ne morate lutati od jedne web dizajn firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetan sajt.

Odaberite naše usluge web dizajna i možete računati na 100 posto transparentnost. Od naših personaliziranih ponuda do naših početnih dizajna, naš tim pruža vašoj kompaniji potpuni pristup našim cenama i strategijama web dizajna.

seo optimizacija

Global dizajn: Vaš partner za digitalni uspeh u 2024. i dalje!

U svetu zasićenom informacijama, prvi utisak na internetu je sve. Vaš web sajt je digitalno lice vašeg biznisa. Sa preko 20 godina iskustva i stotinama zadovoljnih klijenata, nudimo sve što vam je potrebno za uspešnu online prezentaciju: od kreativnog dizajna do tehničke ekspertize.

Vrlo bitna činjenica za klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ne morate lutati od jedne web dizajn firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetan sajt.

Odaberite naše usluge web dizajna i možete računati na 100 posto transparentnost. Od naših personaliziranih ponuda do naših početnih dizajna, naš tim pruža vašoj kompaniji potpuni pristup našim cenama i strategijama web dizajna.

Zašto izabrati Global dizajn?

 • Strateški dizajn: Naš tim ne samo da kreira lepe sajtove, već i razume vašu industriju, ciljnu publiku i poslovne ciljeve. Dizajniranjem sa strategijom u fokusu, osiguraćemo da vaš sajt bude više od estetske prezentacije – on će biti moćno marketingško oruđe.
 • Sve pod jednim krovom: Ne gubite vreme tražeći različite specijaliste. Global dizajn nudi kompletne web dizajn usluge, od izrade sajtova i redizajna do optimizacije za pretraživače (SEO) i marketinga. Štedite vreme, novac i energiju radeći sa jedinstvenim partnerom.
 • Responzivan dizajn: U dobi mobilnog interneta, presudno je da vaš sajt izgleda i funkcioniše besprekorno na svim uređajima. Naši dizajneri su eksperti u responzivnom dizajnu, što znači da će vaš sajt privlačiti i angažovati posetioce bez obzira da li ga gledaju na desktopu, tabletu ili mobilnom telefonu.
 • Brzina i performanse: Brzina sajta je ključni faktor za rangiranje u pretrazi i zadovoljstvo korisnika. Koristimo najmodernije tehnologije i prakse za optimizaciju brzine i performansi, kako bi vaš sajt bio brzi, pouzdan i uvek dostupan.
 • Sigurnost i zaštita: Sigurnost je prioritet. Naši sajtovi su izgrađeni na sigurnim platformama i sa najvišim standardima zaštite podataka, tako da možete biti sigurni da su vaše informacije i informacije vaših korisnika bezbedne.
 • Transparentna komunikacija: Verujemo u transparentnu komunikaciju sa klijentima. Obavestićemo vas o svakom koraku procesa dizajna i razvoja, tako da budete uključeni u svaki detalj i sigurni da se vaše ideje ostvaruju.
 • Dugoročna podrška: Ne napuštamo vas nakon lansiranja sajta. Nudimo kontinuiranu podršku i održavanje, kako bi vaš sajt i dalje bio optimizovan i funkcionisan na najvišem nivou.

Šta nudimo?

 • Izrada web sajtova svih vrsta (korporativni sajtovi, e-commerce trgovine, blogovi, sajtovi za male i srednje preduzeća)
 • Redizajn postojećih sajtova
 • SEO optimizacija i marketing
 • Grafički dizajn
 • Dizajn logoa i branding
 • Mobilne aplikacije
 • Content marketing
 • Analitika i praćenje performansi

Web dizajn usluge

figure
figure

Web dizajn

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Izrada sajtova obuhvata kreiranje grafičkog dizajna za budući izgled web prezentacije u koji spadaju odabir boja prema logotipnom rešenju, odabir boja za najbolji prikaz samog teksta, njegove čitljivosti i prikaz samog sadržaja web sajta. Imati svoj web sajt je sasvim normalna stvar i potreba savremenog čoveka.

figure
figure

Internet marketing

Internet marketing, poznat i kao digitalni marketing, obuhvata niz strategija koje se koriste za promociju proizvoda ili usluga putem interneta. Ove strategije uključuju različite online kanale kao što su društvene mreže, pretraživači, e-pošta, i druge platforme. Internet marketing koristi direktan pristup u plasiranju informacija neprestano osluškujući reakciju okruženja.

figure
figure

Flash i multimedija

Multimediji ili multimedija je sadržaj koji upotrebljava kombinaciju različitih oblika sadržaja. Stoga se razlikuju od medija koji upotrebljavaju samo rudimentarne kompjuterske prikaze kao npr. isključivo tekstove ili tradicionalne oblike štampanog ili ručno proizvedenog materijala. Multimediji uključuju kombinaciju teksta, zvuka, statičnih slika, animacije, videa .

figure
figure

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta za pretraživače je kompleksan proces prilagođavanja sadržaja i koncepta izrade sajta za internet pretraživače, kao što su Google, Yahoo, Krstarica i mnogi drugi. Cilj ovakve optimizacije web sajta je generisanje većeg broja poseta sa internet pretraživača. Ako uzmemo u obzir da najveći deo poseta jednom web sajtu dolazi upravo sa pretraživača, postaje jasno koliko je optimizacija neophodna.

figure
figure

Izrada facebook profila

Ako želite da se kvalitetno predstavite i na najvećoj društvenoj mreži Facebooku… ako za to nemate vremena, volje ili znanja – obratite se nama. Za Vas ćemo: Otvoriti Facebook stranicu ili grupu, prilagoditi navigaciju u Facebook stranici vašim potrebama. Dopunjavat ih novim informacijama idr. Multimediji uključuju kombinaciju teksta, zvuka, statičnih slika, animacije, videa ili interaktivnih oblika sadržaja.

figure
figure

Izrada twitter profila

Twitter, za razliku od Facebooka, ne ograničava prikazivanje vaših objava, pa su one vidljive svima koji vas prate, bez potrebe za dodatnim plaćanjem. Međutim, da bi se izazvala reakcija, potrebno je kreirati kvalitetne poruke, jer vam je na ovoj društvenoj mreži na raspologanju svega 140 karaktera za pisanje jednog tvita. Internet marketing koristi direktan pristup u plasiranju informacija neprestano osluškujući reakciju okruženja.

Zatražite ponudu za neku od naših web usluga!

Dozvolite nam da vam pomognemo!