Globaldizajn je web agencija za dizajn veb sajtova za školske ustanove – fokusirana na izradu upečatljivih, modernih i prilagođenih školskih web sajtova.

Koristimo najsavremeniju tehnologiju, intuitivni sistem za upravljanje sadržajem i našu opsežnu ekspertizu u dizajniranju kako bismo osigurali da je vaša veb lokacija nešto čime se možete ponositi i možete da je satalno razvijate i proširujete.

Pomažemo školama i obrazovnim ustanovama da poboljšaju svoje rezultate na veb sajtu i u web marketingu. Veb sajt škola trebale bi imati mjerljive ciljeve.

5151

Responsive Dizajn sajtova za škole

Roditelji, učenici i osoblje sve više koriste mobilne uređaje i tablet uređaje za pristup web sajtovima, od ključne je važnosti da dizajn veb sajta vaše škole bude u potpunosti prilagodljiv svim uređajima kako bi im omogućili lak pregled i jednostavno pronalaženje informacija, bez obzira na to koji uređaj koriste.

Veb lokacije naše škole automatski će se prilagoditi veličini kako bi se lepo uklopila u bilo koju veličina ekrana.

Naš izuzetan pristup i odgovoran dizajn osiguraće da se funkcije ne izgube, navigacija je jednostavna za upotrebu i sajt izgleda podjednako privlačno bez obzira na njegovo gledanje.

Sve naše veb lokacije odgovaraju web standardima.