Izrada sajta za škole

Globaldizajn je web agencija za dizajn veb sajtova za školske ustanove – fokusirana na izradu upečatljivih, modernih i prilagođenih školskih web sajtova.

Koristimo najsavremeniju tehnologiju, intuitivni sistem za upravljanje sadržajem i našu opsežnu ekspertizu u dizajniranju kako bismo osigurali da je vaša veb lokacija nešto čime se možete ponositi i možete da je satalno razvijate i proširujete.

Pomažemo školama i obrazovnim ustanovama da poboljšaju svoje rezultate na veb sajtu i u web marketingu. Veb sajt škola trebale bi imati mjerljive ciljeve.

Agencija Global Dizajn sa svojim iskustvom i kreativnošću nudi izradu savremenih i funkcionalnih web mesta za škole, prilagođenih specifičnim potrebama svake institucije.

skolski sajt

Responsive Dizajn sajtova za škole

Roditelji, učenici i osoblje sve više koriste mobilne uređaje i tablet uređaje za pristup web sajtovima, od ključne je važnosti da dizajn veb sajta vaše škole bude u potpunosti prilagodljiv svim uređajima kako bi im omogućili lak pregled i jednostavno pronalaženje informacija, bez obzira na to koji uređaj koriste.

Veb lokacije naše škole automatski će se prilagoditi veličini kako bi se lepo uklopila u bilo koju veličina ekrana.

Naš izuzetan pristup i odgovoran dizajn osiguraće da se funkcije ne izgube, navigacija je jednostavna za upotrebu i sajt izgleda podjednako privlačno bez obzira na njegovo gledanje.

Sve naše veb lokacije odgovaraju web standardima.

izrada sajta za skole

Zašto izabrati Global Dizajn za izradu vašeg školskog web sajta?

 • Iskustvo i stručnost: Tim Global Dizajna ima bogato iskustvo u radu sa obrazovnim institucijama, razume specifične potrebe škola i zna kako kreirati web sajt koji će odgovarati vašim ciljevima.
 • Kreativni i inovativni dizajn: Svaki web sajt se dizajnira po meri škole, uzimajući u obzir vašu viziju i ciljnu publiku. Global Dizajn će kreirati sajt koji je estetski prijatan, intuitivan za navigaciju i prilagođen mobilnim uređajima.
 • Sadržaj prilagođen ciljnim grupama: Sadržaj na sajtu će biti strukturiran tako da bude informativan i koristan za različite ciljne grupe – roditelje, učenike, nastavnike, potencijalne učenike i širu javnost.
 • SEO optimizacija: Optimizaciju za pretraživače će Global Dizajn uraditi na profesionalan način, kako bi vaš sajt bio vidljiviji u pretraživačima kao što je Google, i privukao veći broj posetilaca.
 • Integracija sa korisnim funkcionalnostima: Možete imati dodatne funkcionalnosti kao što su elektronske prijave, kalendar događaja, forum za diskusiju, galerija fotografija i virtualna tura školom.
 • Sigurnost i privatnost: Global Dizajn se striktno pridržava propisa o zaštiti podataka i bezbednosti, osiguravajući bezbedan i pouzdan online prostor za školu i korisnike.
 • Kontinuirana podrška: Agencija će pružiti podršku i odgovore na vaša pitanja i tokom održavanja i ažuriranja web sajta.

Prednosti modernog i funkcionalnog školsog web sajta:

 • Povećana komunikacija i transparentnost: Web sajt predstavlja važan komunikacijski kanal sa roditeljima, učenicima, nastavnim kadrom i širim okruženjem.
 • Promocija škole i programa: Web sajt vam omogućava da promovišete školu, njene programe i aktivnosti potencijalnim učenicima i njihovim roditeljima.
 • Olakšano prijavljivanje: Elektroničke prijave i formulare za kontakt omogućavaju lakši i brži proces prijavljivanja za upis ili kontakt sa školom.
 • Digitalno učenje i resursi: Školski web sajt može servirati kao platforma za online učenje, deljenje nastavnog materijala, domaćih zadataka i drugih resursa za nastavnike i učenike.
 • Izgradnja brenda i reputacije: Profesionalan i informativan web sajt doprinosi pozitivnoj percepciji i izgradnji reputacije škole.

Investicija u budućnost:

Izrada modernog i funkcionalnog web sajta sa Global Dizajnom je investicija u budućnost vaše škole. Sa novim web sajtom ćete poboljšati komunikaciju i transparentnost, promovisati školu i programe, olakšati administrativne procese i stvoriti online prostor za digitalno učenje i saradnju.

Kontaktirajte Global Dizajn danas i zatražite besplatnu konsultaciju!

Trebate izradu sajta za školu?

Dozvolite nam da vam pomognemo!