O nama

„Global dizajn je grupa profesionalaca iz različitih oblasti Dizajna. Izmedu sebe imamo više od 20 godina iskustva u grafickom dizajnu, web dizajnu , programiranju, Internet marketingu. Global Dizajn je web dizajn agencija koja se nalazi u Beogradu.“

odrzavanje sajtova

Šta čini Globaldizajn najboljim izborom za vaš razvojni projekat? To je jednostavan odgovor. Ne možete sebi priuštiti da trošite svoju investiciju na takav ključni aspekt vašeg poslovanja ostavljajući ga u rukama amatera. Vi ulažete ne samo novac, već i vaše vrijeme kada se odlučite napraviti svoj internet sajt. Nisu svi sajtovi kreirani jednako kvalitetno. Mi smo radili i hostovali više od 150 sajtova. Naš talentovani tim digitalnih stratega, grafičkih dizajnera i programera, zajednički radi na projektima za svakog klijenta.

Kontaktirajte nas kako biste saznali na koji način možemo implementirali najbolju web razvojnu strategiju za vašu kompaniju.

Web nije više samo Web sajt. On je niz kanala kroz koje vaša poruka stiže do korisnika (socijalne mreže, mobilne aplikacije, kreativne interaktivne kampanje, flash aplikacije i dr.). Digitalni mediji danas pružaju nebrojene mogućnosti i kreativnosti svima s dobrim proizvodom ili uslugom. Pravi uspeh je u ljudima i u njihovoj kreativnoj energiji.

Naše osnovno usmerenje od početka je da klijentima omogućimo celovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu saradnju.

Kvalitet, dogovoreni rokovi, povoljna cena i neprekidna saradnja u toku izrade dogovorenog projekta predstavljaju garanciju uspeha.

Ponosimo se brojnim urađenih sajtova. Iza nas je više od 150 internet sajtova koje smo rešili grafički i idejno. Našim korisnicima usluga nudimo kvalit i profesionalnost.