Cena izrade mobilnih aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija - cena

Koliko košta izrada mobilne aplikacije? Upravo ste pročitali pitanje na prvom mestu u tabeli najčešće postavljanih pitanja. Dakle, budimo iskreni, sve ima svoju cenu. Kada je u pitanju kreiranje mobilnih aplikacija, dokazana izreka ‘dobiješ ono što platiš’ u potpunosti je opravdana. Odgovor na ovo intrigantno pitanje obično je ‘Zavisi’, što postavlja više pitanja nego odgovora.

Verovatno imate dva pitanja na umu: ‘Koliko košta izrada aplikacije?’ i ‘Od  čega zavisi cena?’ i potražite odgovore na internetu. Na webu možete naići na nekoliko različitih web stranica koje imaju za cilj procenu troškova razvoja mobilnih aplikacija, ali one nisu ništa više od marketinškog poteza koji će privući vašu pažnju kratkim pitanjima o vašim zahtevima. Procena koju dobijete neće vam pokazati pravu sliku.

Ukratko, cene proizvoda mogu varirati. To je zato što troškovi razvoja mobilnih aplikacija zavise od gomile faktora.

mobilna aplikacija

Cena izrade mobilne aplikacije zavisi od niza faktora

Cene izrade mobilnih aplikacija mogu varirati u širokom rasponu. Cena zavisi od niza faktora, uključujući:

  • Vrste aplikacije: Da li pravite jednostavnu informativnu aplikaciju ili složenu aplikaciju za e-trgovinu? Što je aplikacija složenija, to će biti i skuplja za izradu.
  • Platforme: Da li želite da vaša aplikacija bude dostupna na iOS-u, Android-u ili obe platforme? Razrada aplikacije za više platforme obično košta više.
  • Dizajn i user interfejs: Koliko želite da investirate u dizajn i user interfejs vaše aplikacije? Dobro dizajnirana aplikacija će biti prijetnija za korisnike i verovatnije će biti uspešna.
  • Funkcionalnost: Koje funkcionalnosti želite da vaša aplikacija ima? Što više funkcionalnosti, to će biti i skuplja za izradu.

U Global dizajnu, nudimo širok spektar usluga izrade mobilnih aplikacija, uključujući:

  • Savetovanje: Može vam pomoći da odredite kakva vam je aplikacija potrebna i koliko će vas to koštati.
  • Dizajn: Može vam dizajnirati prelep i funkcionalan interfejs za vašu aplikaciju.
  • Razvoj: Može vam razviti aplikaciju za iOS, Android ili obe platforme.
  • Testiranje: Može vam testirati aplikaciju kako biste se uverili da radi ispravno.
  • Pokretanje: Može vam pomoći da pokrenete vašu aplikaciju na App Store-u i Google Play Store-u.

Ako ste zainteresovani za izradu mobilne aplikacije, kontaktirajte nas danas za besplatnu konsultaciju. Naš tim stručnih dizajnera i programera će rado razgovarati s vama o vašim potrebama i pružiti vam cenovnu ponudu.

Verujemo da vam Global dizajn može pružiti najbolju vrednost za novac za izradu vaše mobilne aplikacije. Imamo bogato iskustvo u izradi uspešnih aplikacija i posvećeni smo pružanju vrhunske usluge svakom klijentu.

Kontaktirajte nas danas i pokreće svoju san o mobilnoj aplikaciji!

Trebate izradu mobilne aplikacije?

Dozvolite nam da vam pomognemo!