Tokom više od deset godina u razvoju mobilnih aplikacija, Global dizajn je stekao popularnost jer je prepoznat kao pouzdana firma za razvoj android aplikacija. Mi isporučujemo robusna rešenja koja će pomoći vašem poslovanju da dosegne nove visine.
Global dizajn je neko ko može razumeti vaše zahteve i isporučiti projekat sa datim budžetom i vremenom. Verujemo da razvoj android aplikacija nije samo rad s tehnološkim partnerom koji zna o kodiranju i razvoju, već i razume ograničenja koja svaka kompanija ima.

 

Neke kompanije imaju ograničen budžet, vreme i resurse, ali ipak im je potrebna besprekorna aplikacija. Prihvatamo ovaj izazov i obećavamo da ćemo isporučiti robusna Android rešenja za svaku poslovnu nišu. Kao vrhunska kompanija za razvoj mobilnih aplikacija, izrađujemo pouzdane, isplative i prilagođene Android aplikacije za preduzeća svih veličina. Nabavite najbolja rešenja za mobilnost za svoje poslovanje od našeg tima profesionalnih programera koji imaju velika znanja i veštine u razvoju android aplikacija.

Izrada Android aplikacija

Mi smo agencija koja se bavi izradom Android aplikacija koja nudi rešenja za Android mobilne aplikacije po meri za globalne kompanije. Pravimo Android aplikacije za pametne telefone, tablete, Android Wear i Android TV.  Android aplikacija koje mi radimo prilagođene su  svim Android uređajima sa kompatibilnošću sa najnovijom verzijom OS Android.

  • Android aplikacije za pametne telefone
  • Android TV aplikacije
  • Android tablet aplikacije
  • Chromebook aplikacije
  • Android Wear aplikacije