Izrada sajta u WordPressu

Izrađujemo potpuno prilagođene i skalabilne WordPress web sajtove koji odgovaraju vašim poslovnim potrebama i ostvaruju svoje ciljeve. Izrada sajta u wordpressu je jedna od naših osnovnih delatnosti.

wordpress

Kod sajtova koje mi radimo u WordPressu možete da izmenite ili ažurirate sadržaj pomoću samo nekoliko klikova. Bez brige o tehničkim detaljima, možete se usredsrediti na ono što je bitno: vaš posao, vaši klijenti.

WordPress je tako jednostavan za upravljanje. Ali uspostavljanje web sajta za koji je potrebno strateško i napredno razmišljanje zahteva malo više posla. Mi izrađujemo prilagođene WordPress sajtove koji rade za vas. Sajtovi koje mi radimo, povećavaju angažman i daju konverzije. Sajtovi koji pomažu firmama da  napreduju.

Naši WordPress sajtovi se prilagođavaju vašim poslovnim ciljevima. Mi kreiramo kohezivnu, intuitivnu platformu koja omogućava korisnicima da lako i brzo dobijaju informacije. Pored toga, možete usmeriti i druge vertikale ili usluge koje pružate kroz strukturu koja se povezuje sa vašim digitalnim marketinškim inicijativama.

Mi kreiramo web sajtove koji daju rezultate. Bez obzira da li želite da kreirate osnovno, jednokratno informaciono mesto ili izgradite veću mrežu sajtova, WordPress je skalabilno i održivo rešenje. Sa nama kao vašim partnerom, možete biti sigurni da ćete imati zaista prilagođeno rešenje za vaše poslovne potrebe i ciljeve. Vaš sajt  treba da prati vaš brend.

Šta nas izdvaja?

 1. Stručnost u WordPressu: Naš tim iskusnih stručnjaka poseduje duboko razumevanje WordPress platforme. Bez obzira da li vam je potreban vizuelno atraktivan sajt, e-trgovinski portal ili blog, mi znamo kako da postignemo vaše ciljeve.
 2. Prilagođena rešenja: Svesni smo da svaki biznis ima specifične zahteve. Zato prilagođavamo naš pristup kako bismo osigurali da vaš sajt odražava vaš brend i pruža željeno iskustvo korisnicima.
 3. SEO optimizacija: Razumemo važnost vidljivosti na pretraživačima. Naši sajtovi su optimizovani za pretraživače kako biste se istakli među konkurencijom i privukli ciljnu publiku.
 4. Jednostavno upravljanje sadržajem: WordPress je poznat po svojoj jednostavnosti upravljanja sadržajem. Obučićemo vas kako da samostalno ažurirate svoj sajt, ili možemo pružiti podršku i održavanje ako to radije želite prepustiti nama.
 5. Recept za uspeh: Kombinujemo dizajn, funkcionalnost i performanse kako bismo stvorili sajtove koji ne samo da privlače pažnju, već i ostvaruju poslovne ciljeve.

Ako želite pouzdano i efikasno rešenje za izradu sajta u WordPressu, slobodno nas kontaktirajte. Vaš online uspeh je i naša misija!

seo optimizacija

Razvijanje Web sajtova i Web Aplikacija U WordPress-U

Global dizajn je jedna od kvalitetnijih web agencija za razvoj WordPress-a u Srbiji koja nudi visoko efikasna i na osnovu rezultata rešenja koja vam pomažu da podignete svoje poslovanje na novi viši nivo. Naši visoko kvalifikovani, talentovani i iskusni WordPress programeri pomažu Vam da napravimo robusne i skalabilne veb aplikacije. Pružamo vam širok spektar rešenja za WordPress platformu kao što su WordPress, WooCommerce, BuddiPress usluge razvoja i prilagođavanja.

Sa potpunom usredsređenošću na vaše poslovne ciljeve, naš WordPress tim je u stanju da isporuči rešenja visoke klase koja uključuje bogato korisničko iskustvo i vizuelno privlačno korisnički interfejs. Mi u Global dizajnu verujemo u izvrsnost i savršenstvo.

Prednosti WordPress sajtova

 • Jednostavan za upotrebu, učenje i razumevanje
 • Search engine voli WordPress sajt
 • Daje vam potpunu kontrolu nad vašim web sajtom
 • Dizajn veb stranica je 100% prilagodljiv
 • Funkcije se mogu lako proširiti
 • Ekonomičan je i skalabilan
 • Idealan za marketing
 • Povećana bezbednost veb lokacija

Istaknite se prilagođenim WordPress dizajnom stranice

WordPress je najpopularnija platforma  i to s dobrim razlogom. Jednostavan je za upotrebu i istovremeno moćan. Ali sve više i više preduzeća koristi WordPress. Bilo da ste bloger ili preduzetnik koji želi da izgradi online prisustvo , WordPress je odličan početak sa dosta prostora za rast. Ali, da li je osnovna WordPress tema koju sada koristite dovoljna za vaše potrebe? Da li vaš web sajt ističe ili na prvi pogled izgleda loše?

Prilagođeni dizajn WordPress web sajtova je neophodan. Više nije dovoljno samo biti prisutan na internetu. Morate se izdvojiti i stvoriti vlastiti profesionalni imidž brenda. Ali nije dovoljno da WordPress stranica izgleda dobro, trebalo bi da izgleda profesionalno. Nudimo vam prilagođena WordPress rešenja za dizajn web sajtova koja kombinuju uticaj brendirane estetike sa visokim nivoom funkcionalnosti i odličnim korisničkim iskustvom.

Trebate WordPress sajt?

Dozvolite nam da vam pomognemo!