Izrada sajtova Global dizajn Beograd. Nudimo Vam kompletnu izradu profesionalnog i komercijalno isplativog web sajta, od same ideje do njene realizacije.

Izrada sajtova spada u najjeftinije marketinško sredstvo kojim dostižete velike rezultate.

Izrada sajtova obuhvata kreiranje grafičkog dizajna za budući izgled web prezentacije. U koji spadaju odabir boja prema logotipnom rešenju, odabir boja za najbolji prikaz samog teksta, njegove čitljivosti i prikaz samog sadržaja web sajta.

Kreiranje jedinstvenog grafičkog rešenja za prikaz sajta, njegovih modula, menija, navigacije, kolona, formi i tabela.
Programiranje i razvijanje potrebnih dodataka, skripti i komponenata za pravilno i besprekorno funkcionisanje web sajta bez potrebe za dodatne intervencije. Osim u slučaju kada se planira nadogradnja ili unapređenje same funkcije sajta.

Razvijanje potpuno nezavisnog sistema (CMS sistem) za upravljanje kompletnog sadržaja na sajtu. Izrada posebnog dela administracije sajta, gde svako po potrebi može da dobije jedinstveni pristup nakon čega mu se pruža opcija za menjanjem bilo kog sadržaja na sajtu. Ova opcija je omogućena bilo gde na sajtu i u bilo kom vremenu, samo korisnicima koji su ranije dobili dozvolu za to.

Izrada strukture web sajta za veoma lako snalaženje, navigaciju i kretanje po celom sajtu.

Naš proces izrade sajtova ukljućuje sledeće:

 

  • Web dizajn stranica kao i navigacije na njima (pravljenje User friendly/Search engine friendly navigacionih menija – podrazumeva takve menije koji su veoma pregledni za korisnike kao i za pretraživače kao što su Google, Yahoo što ima velikog uticaja na optimizaciju – SEO)
    Raspored sadržaja na njima u smislu uskladjivanja i isticanja najvažnijih delova
  • Postavljanje odredjenih web sajt funkcionalnosti na vaš zahtev
    Odabir profesionalnih fotografija u skladu sa odabranom temom sajta
  • Email/informacione forme koje će omogućiti posetiocima prezentacije postavljanje pitanja ili davanje impresija
  • Zakupljivanje domena u vaše ime
  • Postavljanje web prezentacije na servere
  • Prijavljivanje vaše web prezentacije na Google, Yahoo, Bing

Čim su završeni dizajn i web programiranje, pristupamo testiranju aplikacije na probnom test okruženju, kako bi se otklonile sve greške. Nakon toga web sajt je spreman za isporuku klijentu.