Drupal je besplatan sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda (CMS) sa velikom podrškom zajednice. Koriste ga milioni ljudi i organizacija širom sveta kako bi napravili i održavali svoje web sajtove. Mnoge velike kompanije i vladine organizacije koriste Drupal, Crveni krst, Harvard, BBC, NBC News, Cisco, Twitter i mnogi drugi.

Drupal je softver otvorenog koda objavljen pod GNU Public License . Drupal je besplatan za preuzimanje i svako može da modifikuje i proširi platformu. Ovo omogućava korisnicima širom sveta da prate Drupalov osnovni kod za usklađivanje i bezbednosne probleme i brzo ih popravljaju.

Za mnoge brendove Drupal je CMS koji im pomaže da se vide – fleksibilan, snažan i spreman da bude prilagođen viziji.
Za pružanje autentičnih, uzbudljivih iskustava na internetu, brendovima je potrebna razvojna i sadržajna platforma koja je dizajnirana za digitalni uticaj i dovoljno fleksibilna da se prilagodi vašim jedinstvenim marketinškim i poslovnim potrebama. Za hiljade brendova i miliona sajtova preko Interneta, to je Drupal.

Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu otvorenog koda – i 1,3 miliona članova zajednice – Drupal nudi pristup dinamičnoj i stalno rastućoj biblioteci digitalnih alata i resursa. Kao jedna od vodećih CMS rešenja u mreži, ona upravlja mnogim sajtovima i aplikacijama koje svakodnevno koristimo. Ne samo da je prilagodljiv, već i skalabilan.

Global dizajn ima dugogodišnje iskustvo u razvoju Drupal-a, i dalje preporučujemo platformu klijentima koji mogu imati koristi od njegove fleksibilnosti, jednostavnosti i pristupačnosti.

Razvoj i integracija Drupal modula

Drupal uključuje module za skoro svaku potrebu. Ali ako nijedno od njih ne odgovara vašem projektu, možemo vam razviti novi modul!

Usluge pretraživača optimizacije (SEO) za Drupal veb stranice

Vaš projekat je dobro razvijen i donosi vam neku profitu. Divno! Možemo ga učiniti još boljim! Naše SEO usluge za Drupal web sajtove dovode vaš sajt na vrh. Zar ne želite da vas Google poštuje? 😉

Drupal eCommerce razvojne usluge

Sve se može kupiti i prodati na ovom svetu (pa … skoro). I pružićemo vam moćan alat za prodaju – savršenu veb stranicu za e-trgovinu.

Migracije u Drupal 8

Drupalovo osmo izdanje je impresioniralo svima svojim dostignućima, tako da su mnogi kupci zainteresovani za migracije i nadogradnje na Drupal 8. Poverite ovaj procesu našim stručnjacima.

Drupal plug-ins i usluge razvoja proizvoda

Dodajte nešto novo na vašu veb stranicu pomoću prilagođenih dodataka i dodataka za Drupal. Mi ćemo razviti onu koja odgovara vašim potrebama!

Usluge održavanja i podrške za Drupal veb stranice

Nek vaš Drupal sajt uvek bude siguran! Stalno održavanje i podrška je važna stvar za bilo koji web resurs. Sa nama možete biti sigurni da je vaš sajt stabilan i dobro zaštićen.