Izrada sajta u Drupalu

Drupal je besplatan sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda (CMS) sa velikom podrškom zajednice. Koriste ga milioni ljudi i organizacija širom sveta kako bi napravili i održavali svoje web sajtove. Mnoge velike kompanije i vladine organizacije koriste Drupal, Crveni krst, Harvard, BBC, NBC News, Cisco, Twitter i mnogi drugi.

Drupal je softver otvorenog koda objavljen pod GNU Public License . Drupal je besplatan za preuzimanje i svako može da modifikuje i proširi platformu. Ovo omogućava korisnicima širom sveta da prate Drupalov osnovni kod za usklađivanje i bezbednosne probleme i brzo ih popravljaju.

drupal

Za mnoge brendove Drupal je CMS koji im pomaže da se vide – fleksibilan, snažan i spreman da bude prilagođen viziji.
Za pružanje autentičnih, uzbudljivih iskustava na internetu, brendovima je potrebna razvojna i sadržajna platforma koja je dizajnirana za digitalni uticaj i dovoljno fleksibilna da se prilagodi vašim jedinstvenim marketinškim i poslovnim potrebama. Za hiljade brendova i miliona sajtova preko Interneta, to je Drupal.

Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu otvorenog koda – i 1,3 miliona članova zajednice – Drupal nudi pristup dinamičnoj i stalno rastućoj biblioteci digitalnih alata i resursa. Kao jedna od vodećih CMS rešenja u mreži, ona upravlja mnogim sajtovima i aplikacijama koje svakodnevno koristimo. Ne samo da je prilagodljiv, već i skalabilan.

Global dizajn ima dugogodišnje iskustvo u razvoju Drupal-a, i dalje preporučujemo platformu klijentima koji mogu imati koristi od njegove fleksibilnosti, jednostavnosti i pristupačnosti.

Zašto Koristiti Drupal?

Drupal je popularan izbor za različite tipove sajtova, uključujući:

 • Vebsajtove kompanija: Kreirajte sajtove sa robustnim CMS funkcionalnostima,  upravljanjem korisnicima, e-trgovinom i integracijama sa društvenim medijima.
 • Blogove i portale: Objavljujte tekstualni i multimedijalni sadržaj, angažujte publiku i izgradite zajednicu.
 • Vladine sajtove: Dostavite informacije građanima, omogućite interakciju i pružite transparente usluge.
 • Obrazovne platforme: Stvorite online kurseve, upravljajte učenjem i saradnjom i pružite interaktivno iskustvo učenja.

Drupal se ističe sledećim prednostima:

 • Otvoreni kod: Besplatan je za korišćenje i modifikaciju, što omogućava fleksibilnost i prilagođavanje.
 • Bezbednost i pouzdanost: Velika zajednica konstantno radi na ažuriranjima i sigurnosnim popravkama.
 • Skalabilnost: Može se prilagoditi sajtovima svih veličina, od jednostavnih blogova do kompleksnih portala.
 • Modularnost: Modulma se jednostavno proširuju funkcionalnosti prema potrebama.
izrada sajta drupal

Šta su Drupal moduli i kako Vam oni mogu pomoći?

Drupal moduli su zasebne jedinice koda koje dodaju nove funkcionalnosti ili proširuju postojeće. Oni omogućavaju da prilagodite svoj sajt prema specifičnim zahtevima bez potrebe za kompletno prilagođavanje od nule. Širok spektar modula pokriva različite domenene, uključujući:

 • E-prodavnica: Dodajte funkcionalnosti za online kupovinu, proizvode, plaćanja i isporuke.
 • SEO optimizacija: Povećajte vidljivost vašeg sajta u pretraživačima i privukajte više posetilaca.
 • Višejezičnost: Omogućite prikazivanje sadržaja na više jezika i proširite doseg svog sajta.
 • Korisničko iskustvo: Poboljšajte navigaciju, prilagodite forme i omogućite interaktivne elemente za angažovane korisnike.
 • Sigurnost: Uvedite dodatne mere zaštite protiv hakerskih napada i zaštite podatke korisnika.

Razvoj i integracija Drupal modula

Proces razvoja i integracije Drupal modula sa Global Dizajnom:

 1. Analiza potreba: Naši konsultanti će analizirati vaše zahteve i ciljeve sajta kako bi utvrdili najbolje module za vaš slučaj.
 2. Izbor i prilagođavanje modula: Odabiramo najpogodnije module, prilagođavamo ih vašim specifičnim potrebama i integrismo ih u vaš Drupal sajt.
 3. Testiranje i optimizacija: Rigorozno testiramo modul na svim platformama i uređajima kako bismo osigurali besprijekornu funkcionalnost i optimalne performanse.
 4. Održavanje i podrška: Pružamo kontinuiranu podršku i ažuriranja modula kako biste bili sigurni da vaš sajt ostaje siguran i funkcionalan.

Prednosti saradnje sa Global dizajnom:

 • Iskustvo i stručnost: Naš tim posjeduje duboko razumijevanje Drupala i bogato iskustvo u razvoju i integraciji modula.
 • Kvalitetan i pouzdan kod: Razvijamo module prema najnovijim standardima i osiguravamo besprekoran kvalitet koda.
 • Prilagodba vašim potrebama: Usmereni smo na ispunjavanje vaših specifičnih zahteva i kreiranje modula koji savršeno odgovaraju vašem sajtu.
 • Efikasan i transparentan proces: Sarađujemo s vama kroz sve faze projekta, od analize do implementacije, uz transparentnu komunikaciju i redovne izvještaje.
 • Održavanje i podrška: Pružamo dugoročnu podršku i kontinuirano ažuriranje modula kako biste bili sigurni da vaš sajt ostaje napredan i siguran.

Global dizajn je vaš idealan partner za razvoj i integraciju Drupal modula. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako vam mogu pomoći da podignete svoj sajt na viši nivo.

Trebate vam izrada Drupal sajta?

Dozvolite nam da vam pomognemo!