Izrada Opencart prodavnice

OpenCart se ističe kao jedna od najpopularnijih i najfleksibilnijih platformi za e-trgovinu, pružajući širok spektar funkcija i beskrajne mogućnosti za prilagođavanje. Agencija Global dizajn nudi vam profesionalnu izradu OpenCart prodavnice, optimizovanu za Google pretraživač i prilagođenu vašim specifičnim potrebama.

Bez obzira na vaše poslovne potrebe, mi smo tu da vam pružimo jedinstveno i funkcionalno rešenje koje će istaći vaš brend i unaprediti online prisustvo.

opencart

Zašto izabrati OpenCart platformu?

OpenCart je open-source platforma sa velikom zajednicom i dostupnošću brojnih dodataka i ekstenzija, što omogućava fleksibilno prilagođavanje i rast vaše online prodavnice.

Ključne prednosti OpenCart platforme:

 • Besplatna i open-source: Za korišćenje same platforme ne morate plaćati nikakve licence, što je idealno za start-up biznise i mala preduzeća.
 • Brojni dodaci i ekstenzije: Dostupna je široka lepeza dodatnih funkcionalnosti kroz dodatke i ekstenzije koje možete instalirati i prilagoditi svojim potrebama.
 • SEO prilagođena: OpenCart je izgrađena s fokusom na optimizaciju za pretraživače, što znači da vaša prodavnica može lakše da se plasira na visokim pozicijama u rezultatima pretrage.
 • Sigurnost i pouzdanost: OpenCart je sigurna i stabilna platforma koja zaštićuje vaše podatke i transakcije.
 • Skalabilnost: Možete započeti sa jednostavnom prodavnicom i postupno je širiti sa rastom vašeg biznisa.

Šta Global dizajn nudi u izradi OpenCart prodavnice?

Naša iskusna ekipa dizajnera i developera će vam pomoci u svim fazama izrade OpenCart prodavnice, od početnog konsultacija i dizajniranja do implementacije i lansiranja.

Naše usluge obuhvataju:

 • Analiza tržišta i konkurencije: Proučavanje vaše ciljne publike i analizu konkurentskih prodavnica kako bi se razvio najbolji plan za uspeh.
 • Dizajn i branding: Kreiranje atraktivnog i korisničkog prijaznog dizajna koji odražava vaš brand identitet i pojačava konverzije.
 • Implementacija funkcionalnosti: Izgradnja vaše prodavnice sa svim potrebnim funkcionalnostima, kao što su dodavanje proizvoda, upravljanje narudžbinama, integracija plaćanja i dostave.
 • Optimizacija za pretraživače (SEO): Implementacija najboljih SEO praksi kako bi se vaša prodavnica plasirala na visokim pozicijama u rezultatima pretrage.
 • Mobilna optimizacija: Zadržavanje kupaca i omogućavanje kupovine sa svih uređaja zahvaljujući responzivnom dizajnu.
 • Održavanje i podrška: Kontinuirana podrška i ažuriranje vaše prodavnice kako bi bila sigurna, stabilna i u skladu sa najnovijim trendovima.

Izrada OpenCart prodavnice sa Global dizajnom znači da će te dobiti profesionalno rešenje koje će ti pomoći da postigneš svoje poslovne ciljeve u e-trgovini. Kontaktiraj nas danas i dogovori besplatan sastanak na kome ćemo ti detaljnije predstaviti naše usluge i odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Trebate optimizacija sajta?

Dozvolite nam da vam pomognemo!