Izrada custom web aplikacija

Kako vaša kompanija može imati koristi od prilagođene web aplikacije?

U današnjem svetu web aplikacije su postale sastavni deo svakog poslovanja, bilo da se radi o velikom preduzeću ili malom startapu. Da bismo isključili nesporazume, želimo da istaknemo da veb aplikacije nisu isto što i veb lokacije ili mobilne aplikacije. Prva i glavna razlika je nivo interakcije korisnika sa web stranicom. Dok veb lokacije sadrže statični tekstualni i vizuelni sadržaj, veb aplikacije pružaju korisniku mogućnost da komunicira sa interfejsom sajta i dobije odgovor od njega.

Sa custom web aplikacijom, kompanije sada mogu mnogo brže da se razvijaju i dostižu svoje ciljeve. Ipak, ne postoje dve kompanije koje izgledaju potpuno isto. Zbog toga može biti potreban jedinstven skup alata i usluga koji bi bili najpogodniji za ono što je potrebno određenom poslu. To je upravo slučaj kada se mora kreirati moćna prilagođena web aplikacija. Sada imate priliku da automatizujete naj slozenije zadatke uz pomoć prilagođenih veb aplikacija koje razvija Global dizajn.

custom web aplikacije

Naš prilagođeni pristup razvoju veb aplikacija

Kada razvijamo prilagođene veb aplikacije, ne postoji pristup „jedna veličina za sve“. Postoje dve stvari koje su zajedničke svim našim prilagođenim web aplikacijama: one su neverovatno lake za korišćenje i mogu se prilagoditi tako da odgovaraju vašim potrebama. Vaša jedinstvena aplikacija će biti izgrađena unutar CMS -a (sistema za upravljanje sadržajem) koji je jednostavan za korišćenje, omogućavajući iskustvo bez stresa za vas i sve druge članove vašeg tima. Osim toga, mogućnosti su u suštini beskrajne, bez obzira koliko su vaše potrebe složene. Često postoje aplikacije koje zvuče neverovatno složeno, ali sve što vam je potrebno da biste ih pretvorili u stvarnost je iskusan tim stručnjaka za razvoj.

Dobijate više od samo gotovog proizvoda

Iskoristite niz prednosti rada sa Global dizajnom i maksimalno iskoristite razvoj custom veb aplikacije.

Šta nas izdvaja?

  • Prilagođeno po meri: Zaboravite na šablone i tipove rešenja. Mi slušamo vaše potrebe i gradimo aplikaciju koja je prilagođena vašoj jedinstvenoj viziji.
  • Innovativne tehnologije: Koristimo najnovije tehnologije da gradimo brze, bezbedne i skalabilne aplikacije koje mogu da rastu zajedno sa vama.
  • Iskusno inženjerstvo: Naš tim iskusnih programera ima dugogodišnje iskustvo u kreiranju elegantnih i efikasnih rešenja.
  • Fokus na korisničko iskustvo: Mi razumemo značaj intuitivnog i prijatnog korisničkog interfejsa. Vaša aplikacija će biti laka za korišćenje i voljeće je da koriste svi.

Šta možemo da uradimo za vas?

  • Automatizacija poslovnih procesa: Oslobodite svoje zaposlene rutinskih zadataka i uštedite dragoceno vreme.
  • Upravljanje podacima i analitika: Ovladajte podacima i donosite informisane odluke na osnovu realnih pokazatelja.
  • E-trgovina i upravljanje zalihama: Prodajte i upravljajte zalihama bez problema, 24/7.
  • CRM i upravljanje klijentima: Izgradite snažne odnose sa klijentima i povećajte lojalnost.
  • Integracija sa trećim stranama: Svoje aplikacije lako povežite sa drugim alatima i uslugama koje koristite.
  • I još mnogo toga!

Ne samo da gradimo aplikacije, već gradimo partnerstva. Sa Globalnim dizajnom, uvek imate podršku posvećenog tima stručnjaka spremnih da vam pomognu da iskoristite sve prednosti vaših prilagođenih veb aplikacija.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako možemo da pomognemo vašoj kompaniji da dostigne sledeći nivo.

Zajedno, stvorimo aplikaciju koja će promeniti način na koji radite.

Globalni dizajn – Veb aplikacije prilagođene vašem uspehu.

Izrada custom web aplikacija – Često postavljana pitanja

Otklonite svoje nedoumice pre nego što nam se obratite za razvoj web aplikacija. U nastavku ćemo se pozabaviti nekim od uobičajenih pitanja za razvoj web aplikacija. Slobodno nas kontaktirajte.

Nećete pronaći dve identične veb aplikacije. Zbog toga je teško napraviti precizne proračune kada je u pitanju vreme utrošeno na razvoj prilagođene web aplikacije. Proces razvoja u proseku traje od 10 do 20 nedelje i duže.

Kreiramo robusna rešenja za veliki broj različitih industrija kao što su e-trgovina, sport, zdravstvo, turizam, obrazovanje, nekretnine,  itd. Gradimo potpuno razvijene veb aplikacije za tehnološke startapove i privatna preduzeća bilo kog obima.

Pošto cena izrade prilagođene veb aplikacije zavisi od brojnih faktora kao što su ukupna složenost aplikacije, količina vremena utrošenog na razvoj, itd., teško je odrediti tačan iznos novca koji je potreban. Ako imate ideju o projektu koji želite da kreirate, možete se obratiti našim konsultantima. Biće im drago da odgovore na sva vaša pitanja.

Trebate vam custom web aplikacija?

Dozvolite nam da vam pomognemo!