Global dizajn je profesionalna web dizajn agancija. Naša osnovna delatnost je izrada web sajta i internet programiranje. U tom pogledu pružam celokupnu uslugu od idejnog rešenja do realizacije i marketinga web sajta.

web dizajn strana

Ako imate potrebu povećati prodaju, proširiti tržište ili jednostavno postati efikasniji i profitabilniji – Internet Vam u tome može pomoći. Konstantnim rastom interneta, kvalitet web sajta pojedine kompanije postaje nezaobilazno važna. Upravo ovo može biti razlika između uspeha i neuspeha unutar evoluirajuće Internet ekonomije.

Naša misija je izrada originalnih web sajtova, te kontinuirano pomicanje granica onlajn kreativnosti koristeći se pritom najnaprednijim tehnologijama današnjice.

Možemo razviti i isporučiti web sajtove bilo kojeg nivoa kompleksnosti: od osnovnog reklamnog, do visoko sofisticiranog e-commerce rešenja, sa uključenim sigurnosnim protokolima te implementiranim kartičnim poslovanjem.

Izrada Web sajtova, sastoji se od od sledećih radnji:

  • Analiziranje želja i ciljeva klijenta koji se žele postici izradom Web sajta
  • Prikupljanje materijala koji su potrebni za izradu sajta.
  • Web dizajn predloška (template-a) po uputstvima klijenata ( web dizajn ).
  • Prezentacija dizajna i revizija istog od strane klijenta.
  • Web dizajn identičan izgledu stvarnog web sajta, smešta na privremenu internet adresu poznatu samo klijentu i nama. Nakon što klijent pregleda dizajn, odlučuje da li je u redu, ili je potrebno nešto menjati.
  • Pretvaranje dizajna u Web sajt. U ovom koraku, postupkom “rezanja” dizajna i kodiranjem, nastaje Web sajt. To služi (uz dodatne modifikacije) kao predložak za izradu čitavog Web-a
  • Izrada sajta iz gore kreiranog predložaka
  • Puštanje tj. aktivacija Web sajta
  • Nakon što je izrada Web sajta gotova, kao i revizija od strane klijenta, sajt je spreman za aktivaciju. Ona se radi u poslednjem koraku i nakon toga sajt je vidljiv svima i nalaze se na vlastitoj Web adresi.
web usluge

Web dizajn

figure
figure

Izrada sajtova

Profesionalna izrada sajtova koja je osmišljena i koja osigurava da se vaši posetioci što duže zadrže na vašem sajtu i da postanu potencijalni klijenti. Izrada web stranica za firme, korporacije, organizacije i pojedince.

figure
figure

Izrada internet prodavnica

Izrada internet prodavnica jedna je od nezaobilaznih usluga u prodaji. Kako bi uštedeli vreme, a time i novac, izradom web prodavnica kupcima omogućavate da kupuju usluge i proizvode direktno od Vas u realnom vremenu od 0-24.

figure
figure

Izrada sajtova za nekretnine

Mi vam nudimo profesionalnu izradu sajta za nekretnine, za agencije koje se bave nekretninama, izdavanjem ili prodajom nekretnina. Sajtovi za kupoprodaju i iznajmljivanje nekretnina koje izrađujemo prate najnovije standarde dizajna i funkcionalnosti kao i kvalitetan SEO.

figure
figure

Izrada CMS sajtova

Ako želite da sami upravljate sadržajem svoje web strane, a niste poznavalac HTML-a, nudimo Vam CMS (content management system). Naš CMS sistem Vam omogućava jednostavno i sigurno dodavanje novih strana, vesti, videa, galerije, proizvoda. Svi naši sajtovi su responsive (prilagođeni mobilnim telefonima i tabletima).

figure
figure

Redizajn web sajta

Ukoliko smatrate da Vaš sajt ima određene nedostatke, ako želite da promenite strukturu sajta, ako želite da poboljšate funkcionalnost sajta, brzinu otvaranja stranica, poziciju na pretraživačima, da sajt sa estetke strane izleda lepše i preglednije, onda je jedino rešenje redizajn sajta.

figure
figure

Održavanje web sajtova

Održavanje web sajtova je potrebno zbog mnogo razloga, a najviše zato da bi sprečili njegovo funkcionalno slabljenje i gubitak kvaliteta koje je imao nakon izrade. Održavanje web sajta obuhvata sve aktivnosti koje su neophodne da se obezbedi njegov operativni kvalitet na internetu.

Trebate web dizajn usluge?

Dozvolite nam da vam pomognemo!