Gigant nekretnine

gigant nekretnine
www.gigant.rs

Web dizajn usluge

figure
figure

Web dizajn

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Izrada sajtova obuhvata kreiranje grafičkog dizajna za budući izgled web prezentacije u koji spadaju odabir boja prema logotipnom rešenju, odabir boja za najbolji prikaz samog teksta, njegove čitljivosti i prikaz samog sadržaja web sajta. Imati svoj web sajt je sasvim normalna stvar i potreba savremenog čoveka.

figure
figure

Internet marketing

Internet marketing, poznat i kao digitalni marketing, obuhvata niz strategija koje se koriste za promociju proizvoda ili usluga putem interneta. Ove strategije uključuju različite online kanale kao što su društvene mreže, pretraživači, e-pošta, i druge platforme. Internet marketing koristi direktan pristup u plasiranju informacija neprestano osluškujući reakciju okruženja.

figure
figure

Flash i multimedija

Multimediji ili multimedija je sadržaj koji upotrebljava kombinaciju različitih oblika sadržaja. Stoga se razlikuju od medija koji upotrebljavaju samo rudimentarne kompjuterske prikaze kao npr. isključivo tekstove ili tradicionalne oblike štampanog ili ručno proizvedenog materijala. Multimediji uključuju kombinaciju teksta, zvuka, statičnih slika, animacije, videa .

figure
figure

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta za pretraživače je kompleksan proces prilagođavanja sadržaja i koncepta izrade sajta za internet pretraživače, kao što su Google, Yahoo, Krstarica i mnogi drugi. Cilj ovakve optimizacije web sajta je generisanje većeg broja poseta sa internet pretraživača. Ako uzmemo u obzir da najveći deo poseta jednom web sajtu dolazi upravo sa pretraživača, postaje jasno koliko je optimizacija neophodna.

figure
figure

Izrada facebook profila

Ako želite da se kvalitetno predstavite i na najvećoj društvenoj mreži Facebooku… ako za to nemate vremena, volje ili znanja – obratite se nama. Za Vas ćemo: Otvoriti Facebook stranicu ili grupu, prilagoditi navigaciju u Facebook stranici vašim potrebama. Dopunjavat ih novim informacijama idr. Multimediji uključuju kombinaciju teksta, zvuka, statičnih slika, animacije, videa ili interaktivnih oblika sadržaja.

figure
figure

Izrada twitter profila

Twitter, za razliku od Facebooka, ne ograničava prikazivanje vaših objava, pa su one vidljive svima koji vas prate, bez potrebe za dodatnim plaćanjem. Međutim, da bi se izazvala reakcija, potrebno je kreirati kvalitetne poruke, jer vam je na ovoj društvenoj mreži na raspologanju svega 140 karaktera za pisanje jednog tvita. Internet marketing koristi direktan pristup u plasiranju informacija neprestano osluškujući reakciju okruženja.