Nakon izrade Vaseg web sajta posebnu pažnju treba posvetiti upravo na Internet marketing kako bi na vaš web sajt počeli dolaziti posetioci i započeli pregled sadržaja.

Ulaganje u internet marketing uvek donosi rezultate, dugoročno doprinosi pozicioniranju vašeg Internet sajta u okviru rezultata Internet pretrazivaca.

Pod pojmom “Internet marketinške kampanje” podrazumevamo objedinjen proces istraživanja i kreiranja strategije Internet nastupa u odnosu na željene ciljeve.

Dobra strategija online nastupa može dati izuzetne rezultate koji u odnosu na utrošeni budžet mogu da budu i znatno uspešniji od klasičnih vidova marketinga.

Kao jedan od važnijih postupaka za unapređenje pozicije Vašeg web sajta istice se SEM odnosno oglašavanje putem pretraživača.

Najpoznatiji oblik oglašavanja je Google Adwords program koji omogućava da se Vaši oglasi i linkovi na stranice nalaze iznad ili ispod rezultata pretraživanja.

Google reklame postaju sve više popularnije i tražene i u Srbiji. Trenutno se u Srbiji oko 50% oglašivača reklamira na internetu ali taj trend je u neverovatnom porastu. Srbija je zemlja koja ima nadprosečni rast u Evropi kada je u pitanju on-line oglašavanje. Trenutno je najjeftiniji CPC kada je u pitanju Google oglašavanje.

Nudimo Vam mogućnost pokretanja i vodenja Google Adwords kampanje, formiranje kljućnih reči, oglasa, targetiranje tržišta i vremena prikazivanja i praćenje učinka odnosno postignutog.

Važno je naglasiti da je ulaganje dvojako – u otvaranje i vođenje kampanje kao i u sredstva koja ulažete za same kampanje, no vraćanje uloženih sredstava je višestruk – o efektima ćemo Vas rado informisati i pokazati ih na našem primeru.

Youtube oglašavanje

 
YouTube reklamiranje nudi bogat i zanimljiv način da se povežete sa publikom, da ispričate svoju priču i razvijete svoje poslovanje. Kada pokrenete video oglase doći ćete do potencijalnih klijenata na YouTube-u mreži multimedijalnog oglašavanja.

YouTube je vrlo popularna platforma. Svakodnevno korišćenje YouTube-a popularno je kod mlađih korisnika te se penje na neverovatnih 91% korisnika starosti između 20 i 24 godine. YouTube je važan i za donošenje odluka o kupovini, s obzirom da ga veliki deo korisnika smatra dobrim izvorom informacija o proizvodu koji planiraju da kupe.

Na YouTubu postoje tri vrste oglasa:

  • Oglasi koji se prikazuju pre učitavanja odabranog videa
  • Oglasi koji se prikazuju u koloni „Related Videos“
  • Oglasi koji se prikazuju na naslovnoj strani koji se naplaćuje po danu

Usluge Youtube oglašavanja

  • postavljanje kampanje na YouTube
  • celokupno vođenje kampanje
  • praćenje rezultata kampanje
  • savetovanje i podrška

Istangram oglašavanje

 
Popularnost Instagrama kontinuirano raste, a time i prilike za oglašivače. Iskoristite nezasićenost ove platforme i dođite do novih kupaca kvalitetnim vizualnim komunikacijama.

Kompanije se obično odlučuju za Instagram oglašavanje kada im treba atraktivna prezentacija proizvoda ili usluga. To je oblik oglašavanja koja se zasniva pre svega na vizuelnim elementima! Instagram je još jedna platforma na kojoj možete da gradite reputaciju svog brenda.

Oglas je moguće postaviti u tri formata. Kao foto oglas koji ima izgled regularne foto objave, ali s naznakom da je reč o sponzoriranom sadržaju. Ista stvar je i za video oglas i za carousel (više fotografija u nizu). Oglašavanje ovom platformom je korisno u svakom formatu.

Facebook oglašavanje

 
Kako je Facebook postao najpopularnija i najkorišćenija društvena mreža, tako je postao i nezaobilazan deo za Internet marketing. Ovo je platforma na kojoj ljudi provode veliki deo svog vremena u okruženju koje im je poznato i u kome se osećaju prijatno i bezbedno. Uz dobro vođenu marketinšku kampanju, korisnici će se vezati za određeni brend.

Facebook nudi neverojatno moćne opcije ciljanja, omogućujući vam da ciljate ljude s obzirom na demografiju, lokaciju, obrazovanje, posao, interes, ponašanje, pa čak i životne događaje, kao što su dobijanje deteta ili preseljenja. Kombinacijom svega toga možemo definisati publiku vrlo jasno i predstaviti im oglase koji daju dobre rezultate.