6 besplatnih alata za jačanje vaše web prodavnice

web prodavnica izrada

Besplatni alati

Biti vlasnik sopstvene platforme za e-trgovinu znači da morate da se suočite sa prilično dugom listom obaveza na dnevnoj bazi. Na ovaj način, kada je u pitanju upravljanje vašom online prodavnicom, svaka pomoć je jako bitna. Pošto na tržištu postoji veliki broj alata, glavno pitanje je definisanje pravih za vaše poslovanje. Ispod ćete naći spisak nekih od najboljih besplatnih alata koji će vam omogućiti povećanje produktivnosti i uštedeti vreme i trud.

Društveni mediji

Tokom poslednjih 5 godina, društveni mediji su smatrani jednim od najbrže rastućih marketinških kanala. Više od 2,8 milijardi ljudi širom sveta koristi društvene medije najmanje jednom mjesečno, a više od 91% njih to čini putem mobilnih uređaja.

Zato ćemo početi sa nekim alatima koji će učiniti vaše prisustvo društvenim medijima efikasnijim i pomoći da donesete veći promet u vašu prodavnicu.

Hootsuite

Ovaj alat je odličan izbor za upravljanje Tvitter, Facebook, LinkedIn i Google+ nalozima sa jednom platformom. Njegova besplatna verzija vam omogućava da planirate svoje postove i kasnije da izmerite njihove performanse. Kao što njihova oznaka jasno objašnjava, „ naš besplatni plan je savršen za pojedince koji žele da počnu da upravljaju višestrukim nalozima, da postavljate sadržaj i da se uključe svoju publiku — sve na jednom mestu “. Svakaki, besplatan plan ima svoja ograničenja: ograničeni ste na tri povezana računa društvenih medija u besplatnoj verziji. Međutim, za većinu eCommerce prodavnica, tri je dovoljno. Ovaj prodavac takođe pruža obuku o različitim aspektima strategije društvenih medija (sa dodatnim sertifikatima) svojim klijentima, što je takođe besplatno.

Buffer

Buffer je druga opcija sa skoro istim karakteristikama kao Hootsuite. Njegova besplatna verzija može se koristiti za objavljivanje na najvažnijim društvenim mrežama, a takođe pruža i neke statistike o tome kako se vaše kampanje razvijaju. Rešenje omogućava postavljanje postova, komentara, tveetova i drugih sadržaja. Na taj način možete ostati u kontaktu sa svojim klijentima kroz različite račune društvenih medija, opet, „na jednom mjestu“. Oni takođe imaju lep blog sa člancima, savetima i vodičima na društvenim medijima.

Neki drugi alati vredni provere:

Social Rank
SocialBro
Commun.it
Tweetdeck
Infogr.am
Visually
LikeAlyzer
Fanpage Karma
Klout

administrator

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *