Kako osigurati da vaša aplikacija zarađuje

mobilna aplikacija blog

Ako se spremate da pokrenete mobilnu aplikaciju, verovatno ste uzbuđeni zbog misije vaše aplikacije. Ali bez obzira na to što vaša aplikacija donosi svetu, i dalje je velika potreba da zaradi dovoljno novca za vas i vaš tim! Evo nekoliko naših saveta o tome kako osigurati financijski uspeh vaše aplikacije.

Marketinški trikovi

Za svaku mobilnu aplikaciju, prezentacija je neophodna. Snimci ekrana za vašu aplikaciju čine veliku razliku. Prva tri snimka ekrana bi trebala naglasiti najbolje i najuzbudljivije pojedinosti vaše mobilne aplikacije!
Napišite profesionalni prodajni tekst umesto šturog opisa aplikacije. Neka bude jedinstvena za svaku aplikaciju ako imate veliki portfolio! Videozapisi takođe čine veliku razliku. Napravite video za svaku aplikaciju i promovišite je što je više moguće.
Pokušajte da budete istaknuti u svojoj oblasti.

Istraživanje tržišta

Pogledajte aplikacije koje su na vrhu vaše niše. Vodite beleške iz njihovih ključnih reči i opisa, ali neka vaši budu jedinstveni.
Pogledajte Searchman SEO. Integrišite analitiku u svoju aplikaciju, to je jedini način na koji ćete znati kako se i šta treba poboljšati.

Osviještenost o brendu

Napravite profil svoje aplikacije na svim važnijim društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram). Često ih ažurirajte, doslednost je izuzetno važna u zadržavanju i rastu vaših sledbenika.
Čini se da vanmrežna promocija ne funkcioniše osim ako nije geolocirana.

SEO se isplati

Imajte što više povratnih veza na svoju aplikaciju, sa što više kvalitetnih web lokacija.

administrator

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *